9 thoughts on “Gastenboek

 1. Een zeer mooie b&b,gelegen in het rustige landelijke Beveren aan de Ijzer. We werden hartelijk ontvangen door Siska, die onmiddellijk alles in het werk stelde opdat we ons thuis voelden. Een zeer nette kamer met verzorgde badkamer. Siska nam ook de tijd om tijdens het genereuze ontbijt, kennis te maken om wat persoonlijke ervaringen uit te wisselen, wat zeer aangenaam was. Een dikke aanrader voor wie de Westhoek bezoekt voor een meer dan correcte prijs. Dankjewel, Siska

 2. Wij hebben genoten van ons verblijf. Maar met zo een goeie, en vriendelijke gastvrouw kan dat niet anders. Mooie locatie en lekker ontbijt met lokale producten. Tof om es een rondleiding te krijgen op de boerderij. Bedankt Siska!

 3. We hebben enorm genoten van een rustgevend verblijf in de B & B. Het heerlijke ontbijt met zelfbereide producten en streekproducten was een goed begin van de dag. De hartelijke ontvangst door gastvrouw Siska maakte het plaatje nog completer. Kortom een aanrader op alle gebied.

 4. Siska en Irene bedankt voor het warme onthaal. Kan dat toch eens gezellig zijn.
  We hebben er allen van genoten van bij jullie te overnachten en s morgens te douchen onder de regenkop.
  Daarna het overheerlijke ontbijt.
  Zeker een aanrader voor iedereen. Zeker voor herhaling.

 5. Het is weer afkicken als je ’s morgens terug voor je eigen ontbijttafeltje zit… Siska, het was echt een schitterende ervaring om in d’Yzerpasserelle langs te komen ! Heel gemoedelijk, alles bij de hand en een ontbijt waaraan geen einde scheen te komen.

 6. Heel leuke B&B met zalig bed, lekker uitgebreid streekontbijt en zeer warme gastvrouw(en)! Petje af voor alles wat jullie al gerealiseerd hebben! Veel succes met het verder uitbouwen van jullie dromen!

 7. Onze passage in Beveren aan de Ijzer, het dorp waar papa zijn ‘jong leven’ sleet, werd ons héél aangenaam gemaakt door Siska van de Yzepasserelle.Een mooie kamer met een heerlijk bed, een deugddoende douche en daarna een overweldigend ontbijt met de beste streekprodukten! En dan was er Siska zelf: een ontwapenende vrouw die heel sereen over haar leven spreekt, over wat haar is overkomen en hoe ze daar mee omgaat… En dat maakte onze passage zoveel intenser dan de ál de andere… Bedankt lieve Siska, we komen zeker weer!
  Willy en Anneke Vercruysse, een vader en zijn dochter…

 8. Wat een prachtige B&B …met een perfecte gastvrouw Siska en een innemende gastvrouw-in-spé Irene. Proficiat voor jullie schitterende kamer, deugddoende ontbijt en de positieve vibes die jullie delen … Doe zo verder x

 9. mooi website, ga ervoor, prachtige streek, prachtige mensen, laat jullie inspireren door de stilte en de uitgestrektheid van de westhoek, de bouwwerken vlotten alvast goed, zal prachtig worden !!!!! Succes zus en schoonbroer !!! en natuurlijk kleine irene

We vinden jullie feedback zeer belangrijk, laat dus gerust een berichtje na! Dankjewel!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s