Agenda

agri-ladies-café

Weldra meer info…

 

Breakfast @ the farm (1)

“mooi weer hé?” “alles goed, ja?” “en anders geen nieuws?”
Er wordt zoveel gebabbeld… Aan small talks geen gebrek… Leuk natuurlijk voor tussenin, maar tegelijk kan een écht gesprek van tijd en tijd ons zoveel deugd doen… Soms missen we échte verbinding… Gesprekken die ons opladen en goesting geven om te leven en te dromen…

DE ANDER EN ONSZELF ECHT ONT-MOETEN

Om de ander te ontmoeten, is het nodig dat we in contact kunnen zijn met onszelf. Anders is er niemand thuis. Een interne check-up (hoe is het werkelijk met mij, wat leeft er in mij) wisselt af met spreken en luisteren naar de ander. Onze binnenkant én onze buitenkant ontmoeten de ‘overkant’.
Verbindende communicatie is een wijze van spreken én luisteren waarin we een authentiek contact zoeken in de relatie met onszelf en de ander. Het is contact maken met wat je voelt (blij, verdrietig, bang, gekwetst, ontroerd,…) en met je behoeften (ruimte, vrijheid, waardering, troost, …). Wanneer je deze gevoelens en behoeften uitspreekt naar de ander, ontstaat er verbinding. Verbinding betekent dat je voelt dat je toegang hebt tot het kwetsbare gebied in jezelf en bij de ander.

Zaterdag 26/01 willen we jullie voeding geven om te “communiceren van hart tot hart”.
Heel erg welkom op BREAKFAST@THE FARM in d’ Yzerpasserelle (lindestraat 17a, 8691 Beveren ad ijzer).

ZAAIEN:
Jouw inbreng: €35 (btw incl.), je open mind & zin in een (h)eerlijke start van de dag.

VERZORGEN:
Wij zorgen dat in ruil voor die inbreng, jouw ‘zaadjes’ worden verzorgd in een ongedwongen en hartelijke sfeer…

Programma:
8 – 10 uur: Uitgebreid ontbijt met streek- en hoeveproducten.. We willen jullie niet alleen voeden in jullie persoonlijke groei, maar willen ook dat je effectief naar huis kan met een lekkergevulde maag.
10 – 10.15 uur: Inleiding door Siska van d’Yzerpasserelle. Ze licht kort toe welke betekenis zij geeft aan ‘groeien op het platteland’ en waarom ze het zo belangrijk vond om Sammy van Parelsgewijs hier uit te nodigen…( Meer weten over de spreker? http://www.parelsgewijs.be/over-mezelf/)
10.15 – 11.30 uur: Op een zeer praktische en levendige manier stelt Sammy het model van Verbindende Communicatie voor. Er is ruimte voor gesprek, uitwisseling en enkele korte oefeningen.
11.30 – 12.00 uur: Afsluitend mogelijkheid tot een bedrijfsbezoek.

OOGST:
Na de lezing ga je naar huis met een reeks tips en trucs om verder te communiceren van hart tot hart, om meer diepgang te creëren in je leven en je relatie(s)

Inschrijven is noodzakelijk via Siska: info@dyzerpasserelle.com of via een berichtje naar: 0497 93 12 88. PAS OP: max 35 deelnemers!

Zie ook: https://www.facebook.com/events/1860213717433783/