Agenda

agri-ladies-café

Weldra meer info…

 

Breakfast @ the farm (1)

Breakfast at the farm – zelfzorg bij vruchtbaarheidsbehandeling

Tijdens onze breakfast at the farms willen we ruimte bieden voor groei van mensen in een gezellige & ongedwongen sfeer. Uit eigen ervaring weten we dat we niet alleen kunnen groeien doorheen liefde, maar ook doorheen verdriet.
Vooral bij dat tweede is het belangrijk om te kunnen delen met de mensen uit onze nabije omgeving, maar ook contact met mensen die een gelijkaardig traject lopen kan helend zijn.

Zaterdag 16/03 willen we jullie voeding geven rond “zelfzorg bij vruchtbaarheidsbehandelingen”.
Heel erg welkom op BREAKFAST@THE FARM in d’ Yzerpasserelle (lindestraat 17a, 8691 Beveren ad ijzer).

ZAAIEN:
Jouw inbreng: €25 (btw incl.), je open mind & zin in een (h)eerlijke start van de dag.

VERZORGEN:
Wij zorgen dat in ruil voor die inbreng, jouw ‘zaadjes’ worden verzorgd in een VEILIGE en ONGEDWONGEN sfeer…

Programma:
tussen 8.30 uur– 10 uur: Uitgebreid ontbijt met streek- en hoeveproducten.. We willen jullie niet alleen voeden in jullie persoonlijke groei, maar willen ook dat je effectief naar huis kan met een lekkergevulde maag.
10 – 10.15 uur: Inleiding door Siska van d’Yzerpasserelle. Ze licht kort toe welke betekenis zij geeft aan ‘groeien op het platteland’
10.15 – 12 uur: Op een zeer praktische, levendige, maar ook zachte manier zet Liselotte Supply (*) jullie aan het werk rond deze thematiek. Ze biedt jullie inspiratie en tips om hier verder mee in beweging te komen.
12 – 12.30 uur: Afsluitend mogelijkheid tot een bedrijfsbezoek met hierin verweven het verhaal van Siska, de gastvrouw. Een verhaal van hoop & wanhoop, van liefde & afscheid, van loslaten & blijven dromen…

OOGST:
Tijdens de workshop worden een aantal aspecten rond zelfzorg aangeraakt waardoor je aan het denken gezet. Je wordt uitgenodigd om een nieuw beeld van jezelf te schetsen en hoe je daarbij kan zorgen voor jezelf.

Inschrijven is noodzakelijk via Siska: info@dyzerpasserelle.com of via een berichtje naar: 0497 93 12 88. PAS OP: max 15 deelnemers!

(*) Liselotte volgt een opleiding tot gezondheidscoach en leerde daarbij snel dat gezondheid een heel ruim begrip is. Zelfzorg maakt er een wezenlijk deel van uit.
Omdat ze zelf te maken heeft met vruchtbaarheidsproblemen, merkte ze al snel hoe groot de impact van fertiliteitsbehandelingen kan zijn. Voor jezelf zorgen als persoon verdwijnt vaak naar de achtergrond, maar toch is het net zó belangrijk. Vanuit dit gevoel, groeide het idee om hiermee tijdens workshops aan de slag te gaan.

Meer info: https://www.facebook.com/events/561641987581446/

Breakfast at the farm – we have the choice – cirkel 

19 mei = onze huwelijksverjaardag. Een dag die ik wil blijven herinneren, eren, koesteren. Zo’n mooie liefde, mag/moet ondanks het verdriet, de pijn en het gemis, blijven gevierd worden.

Dit jaar doe ik dat graag via een nieuwe ‘breakfast at the farm’ , de eerste na de voorjaarswerkzaamheden (dat hoop ik atlhans :))

Als thema kon ik op deze editie niemand beter uitnodigen dan de organisatie gegroeid uit het pijnlijke, maar mooie verhaal van lotgenote Kristin Verellen: We have the choice. Zij komen hier temidden ons mooi platteland een cirkel organiseren.

Net als ik geloven zij dat we elke dag de keuze hebben, ook al voelen we het niet altijd zo omwille van pijn, verdriet, angst, hardheid, enz. Zij komen ons inspireren hoe we elke dag opnieuw kunnen kiezen voor liefde, positiviteit en zachtheid.

ZAAIEN:
Jouw inbreng: €35 (btw incl.), je open mind & zin in een (h)eerlijke start van de dag. Inschrijven kan via een berichtje naar: Siska – info@dyzerpasserelle.com of 0497 93 12 88

VERZORGEN:
Wij zorgen dat in ruil voor die inbreng, jouw ‘zaadjes’ worden verzorgd in een ongedwongen en hartelijke sfeer…

Programma:
Tussen 8 en 10 uur: Uitgebreid ontbijt met streek- en hoeveproducten.. We willen jullie niet alleen voeden in jullie persoonlijke groei, maar willen ook dat je effectief naar huis kan met een lekkergevulde maag.
10 – 10.30 uur: boerderijbezoek met hierin verweven het verhaal van Siska, de gastvrouw. Een verhaal van hoop & wanhoop, van liefde & afscheid, van loslaten & blijven dromen…
10.30 – 12 uur: Cirkel

OOGST:
‘We have the choice’ is gegroeid uit een vrijwillig burgerinitiatief van Kristin Verellen – die haar levenspartner verloor in de aanslagen van Maalbeek op 22 maart 2016 – en een kring van vrienden. Deze groep van professionele begeleiders organiseert momenten van zinvol samenzijn in Cirkel, in verschillende toepassingen. Zoe willen ze mee bouwen aan een cultuur van inclusie en dialoog, trauma helen in mensen en gemeenschappen, machteloosheid ombuigen in kracht en mensen van hart tot hart verbinden. www.wehavethechoice.com

Tijdens een cirkel creëren we een kwalitatief moment waarin we even stil worden en we vanuit wat in ons leeft een stukje van onze ervaring kunnen delen met elkaar. Ieder doet dit op zijn of haar manier: door iets te vertellen, door te luisteren, met muziek, een beeld, stilte,… Een cirkel is geen debat, maar een uitnodiging om even stil te staan en te luisteren naar jezelf en elkaar. Aanwezig zijn is voldoende, iedereen kan het woord nemen, maar dat hoeft niet.

Inschrijven is noodzakelijk via Siska: info@dyzerpasserelle.com of via een berichtje naar: 0497 93 12 88. PAS OP: max 25 deelnemers!

https://www.facebook.com/events/280520439295208/