Agenda

 

 

Breakfast @ the farm (1)

Breakfast at the farm – de talenten van je kind

Bijna Sint-Maarten, Sinterklaas, kerstmis,… Maanden waar kindjes vol verlangen uitkijken naar de mooiste cadeautjes. En geef toe, onze kinderen, kleinkinderen, mete- of pete-kindjes verdienen het allemaal wel eens om verwend te worden met een leuk cadeau of feest. Tegelijkertijd zegt een stemmetje binnenin ons dat het daar eigenlijk niet om draait… We willen allemaal het mooiste, het beste, het liefste… geven. Maar tegelijk weten we dat het mooiste, het beste, het liefste… niet te geven is in materiële zaken. Wat we werkelijk willen geven is liefde & verbinding… Maar hoe vertalen we dat dan concreet? Hoe kunnen we kinderen laten groeien? Hoe kunnen we onze kinderen bodem geven om zich te ontplooien tot wie ze werkelijk ten diepste zijn? Hoe kunnen we hen laten stralen?

Zondag 10 november kan ook jij voeding krijgen om jouw kinderen/de kinderen rondom jou te helpen groeien in hun talent.

Van harte welkom op BREAKFAST@THE FARM in d’ Yzerpasserelle (lindestraat 17a, 8691 Beveren ad ijzer).

ZAAIEN:
Jouw inbreng: €35 (btw incl.), je open mind & zin in een (h)eerlijke start van de dag.

VERZORGEN:
Wij zorgen dat in ruil voor die inbreng, jouw ‘zaadjes’ worden verzorgd in een ongedwongen en hartelijke sfeer…

Programma:
tussen 8u – 9u30 : Uitgebreid ontbijt met streek- en hoeveproducten.. We willen jullie niet alleen voeden in jullie persoonlijke groei, maar willen ook dat je effectief naar huis kan met een lekkergevulde maag.
9u30 – 12u30 Interactieve voorstelling (*) door Hans Claeys
12.30 – 13.00 uur: Afsluitend mogelijkheid tot een boerderijbezoek.

OOGST:
Na de lezing ga je naar huis met inspiratie rond de talenten van je kind. Dé ideale voedingsbodem om verder te groeien en bloeien. Met mooi resultaat voor zowel je kind als jezelf… want als je kind gelukkig is……

Inschrijven is noodzakelijk via Siska: info@dyzerpasserelle.com of via een berichtje naar: 0497 93 12 88. PAS OP: AANTAL PLAATSEN BEPERKT!

(*) In een gezellige groep met gelijkgestemden zien we wat een talent is, hoe je deze bij je kind kan ontdekken en welke invloed je hier zelf op kan hebben.

Elk kind is uniek en heeft zijn combinatie van talenten. Talent is iets wat iedereen heeft. Sommige talenten zijn gemakkelijk te herkennen, andere talenten worden soms over het hoofd gezien. Als ouder wil je deze van je kind graag ontdekken om hier op in te spelen. In kleine groep zien we wat een talent is, hoe je deze bij je kind kan ontdekken en welke invloed je hier zelf op kan hebben.